STÍLUS FÜGGETLEN KARATE EDZŐKÉPZÉS 2017

0

A BGSZC Pesterzsébeti Közgazdasági Szakgimnáziuma karate sportedző OKJ-s képzést indít ingyenes 2 éves, esti iskolarendszerű, 2017 szeptemberi kezdéssel.

A szakképesítés államilag elismert, OKJ száma: 54 813 02.

A szakképesítés munkaterületének rövid leírása:

a sportedző célirányosan tervezi, szervezi és irányítja a sportolók, csapatok rövid-, közép- és hosszú távú felkészítését és versenyeztetését. Megtanítja a sportág technikai, taktikai és játékrendszer-ismereteit, játék- és versenyszabályait. Értékeli a sportolók edzéseken és a versenyeken nyújtott teljesítményét, a korszerű pedagógiai és edzéselvek, edzésmódszerek figyelembevételével fejleszti teljesítőképességüket és teljesítőkészségüket. Felméri sportolói állóképességét, technikai tudását, valamint edzéstervet készít, irányítja annak végrehajtását. Edzőmérkőzéseket és versenyeket, illetve edzőtáborokat szervez. Megszervezi és koordinálja a rábízott sportolók felkészítésében együttműködő szakemberek tevékenységét (sportorvos, pszichológus stb.). Részt vesz a sport és egyéb szabadidős tevékenységet szervező egység/intézmény munkájában.

Jelentkezési feltételek

  • középiskolai érettségi bizonyítvány
  • egészségügyi alkalmassági vizsgálat (vagy érvényes sportorvosi engedély)
  • saját email cím (a kapcsolattartás email-ben történik)
  • sportági jártasság igazolása Karate sportágban min. 1. kyu
  • augusztus 26 –án gyakorlati felvételi lesz, erről értesítést kapnak az érintettek

Jelentkezés módja

A mellékelt Jelentkezési lap eljuttatása a rendező intézményhez a megadott lehetőségek szerint (javasolt az email). dr.igloi.laszlo@gmail.com

A kitöltött és a tanévnyitón kiosztásra kerülő „Beiratkozási lap” és a csatolt mellékletek (középiskolai bizonyítvány, érettségi bizonyítvány, orvosi igazolás, kyu vagy dan diploma másolata) leadása az iskolában.

Költségek

Mivel az képzés esti iskolarendszerű, ezért annak, aki nem rendelkezik államilag finanszírozott szakképzéssel, illetve csak egy ilyen szakmai végzettsége van, sem beiratkozási díjat, sem tandíjat, sem vizsgadíjat nem kell fizetnie. Az esetleges költségek az tankönyvek, jegyzetek egyéni beszerzését jelenti.

Juttatások

A beiratkozott tanulók a tanulói jogviszony idejére diákigazolványt kapnak.

Képzés helye, ideje: a képzés (elméleti és gyakorlati) a Pesterzsébeti Közgazdasági Szakközépiskolában (1201 Budapest, Vörösmarty u. 30.) zajlik. Az elméleti és a gyakorlati képzés, heti egy teljes napot vesz igénybe (szombat), további gyakorlati képzés a tanítási szünetekben (ősszel – 1 nap, télen – 1 nap, tavasszal – 1 nap) előre egyeztetett időpontokba kerül megrendezésre. A gyakorlatokról 20% feletti hiányzás, automatikus kizárással jár!

A gyakorlati képzést vezetik: Harsányi László és Shimizu Nana.

Külsős gyakorlati oktatók: az MKSZ által delegált oktatók!

Értékelések, vizsgák

Évközi követelmények: adott modulokhoz kapcsolódóan sor kerül házi dolgozatok, beszámolók határidőre történő elkészítésére, gyakorlati feladatok bemutatására (csoportfoglalkozások, stb.), hospitálások, illetve versenylátogatások teljesítésére, zárthelyi dolgozatok megírására.

Vizsgák: komplex szakmai záróvizsga: szakmai vizsgabizottság előtt zajlik, központilag meghatározott követelmények alapján, amely szóbeli és sportág-specifikus gyakorlati vizsgatevékenységekből áll.

A sikeres záróvizsgát tett hallgatók államilag elismert karate sportedzői szakképesítést igazoló bizonyítványt kapnak.

Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 5. (szombat).

Egyéb tudnivalók

Minden jelentkezőt regisztrálunk és visszaigazoljuk a jelentkezését. A jelentkezési határidő lejárta után értesítést küldünk a a felvételi idejéről és helyéről, továbbá a beiratkozással kapcsolatos tudnivalókról, ezért NEM tanácsos a regisztrációt az utolsó pillanatra hagyni.

További információk a BGSZC Pesterzsébeti Közgazdasági Szakgimnáziumában az alábbi elérhetőségeken:

  • Telefon: +36-1-283-1164
  • Felmerülő egyéb kérdésekben Havas János igazgatóhelyettes és dr. Iglói László kereshető.
  • Jelentkezéshez az email cím: igloi.laszlo@gmail.com
  • BGSZC Pesterzsébeti Közgazdasági Szakgimnázium, 1201 Budapest, Vörösmarty u. 30.
  • Gyakorlati képzéssel (karatéval) kapcsolatban Harsányi László kereshető 06-30-950-9474

 

Nyomtatható tájékoztató Jelentkezési lap
Megosztás

Comments are closed.