Karate gyerek tábor 2014

0

A tábort az idén is Gyomaendrődön került megrendezésre 2014.06.28 – 2014.07.04 –ig. A hagyományos karate programok mint kihon, kata, kumite mellett különböző kreatív kézműves foglalkozások, és egyéb sport és verseny játékok kerültek lebonyolításra. A gyerekek nagyon élvezték a különböző elméleti és gyakorlati feladatokat. A délutánjainkat a helyi strand fürdőben töltöttük, az utolsó napon a medencét megtöltötte a 110 karatéka és egy vízi edzéssel búcsúzott a gyomaendrődi tábortól. A tervezett edzésprogramok zárásaként sor került az övvizsgára is ahol többen sikeresen teljesítették a következő övfokozathoz szükséges követelményeket. A tábort egy Disco zárta a helyi strand területén. Jó volt látni, hogy a különböző klubból érkezett
gyerekek egy csapatként edzettek, játszottak és egy csapatként szórakoztak. A tábor jó hangulatban, eredményesen és balesetmentesen fejeződött be.

Szeretnék köszönetet mondani a rangidős tanítványaimnak (Slezák Anikó, Bakosné Valkai Márta, Harsányi Ildikó, Marosfalvi Katalin, Sraga Zoltán, Utasi Viktor, Bakos Gábor, Csehi György, Kruchió Tímea, Pavelcze Bendegúz, Ványi Brigitta, Varga Tímea) akik a tábor szervezésében és levezetésében oroszlánrészt vállaltak.
Továbbá köszönetet mondok mindenkinek aki a munkájával, támogatásával hozzájárult a tábor sikeres lebonyolításához.
– Betlen Gábor Szakképző Iskola Gyomaendrőd,
– Ligetfűrdő Gyomaendrőd,
– Pesterzsébet önkormányzata,
– Szigetszentmiklós önkormányzata,
– Peller Kálmán vállalkozó,
– Rideg Zoltán vállalkozó

1-2nap 3nap 4nap 5nap 6nap 7nap

Share.

Leave A Reply