Kezdőknek

ELSŐ EDZÉSEK

Ha sikerült felkelteni bárki érdeklősét, kíváncsi az edzéseinkre az edzések menüpont alatt található időpontokban várjuk szíves jelentkezését. Akár megnézni egy edzést, vagy már az első alkalommal is be lehet állni. Aki kipróbál egy-két edzést, és úgy érzi túl megerőltető, túl sok neki, adjon időt magának, hogy hozzászokjanak izmai a megerőltető igénybevételhez.

FELSZERELÉS

Az első néhány hétben, vagy hónapban még nélkülözhető a karate ruha. Akkor szoktuk javasolni, ha már biztosan eldöntötte a jelentkező, hogy edzésre fog járni (első övvizsgáig mindenképp). Védőfelszerelés (kéz-, láb-, fogvédő, stb.) szintén ráér kb. fél év, egy év elteltével. Amikor eljön az ideje, megbeszéljük, és akár a beszerzésben is tudunk segíteni.

ADMINISZTRÁCIÓ

Jelentkezéskor kitöltünk egy tagnyilvántartó adatlapot, az első tagdíj befizetésével elindul a tagság. A tagsági díjat havi rendszerességgel kell fizetni, minden hónap 10.-ig. Ezen kívül van egy évi egyszeri díj, ami csekken a Magyarországi Goju-Ryu Karate-Do Szövetség felé fizetendő, minden év február végéig.